ЛПС Вести & Настани

ЛПС видеа

Оглас за јавен сервис за студенти од полицискиот оддел Лоренс (верзија на шпански јазик).

LHS Theatre претставува музичка верзија на семејството Адамс.

Бидете внимателни со странци. Безбедносна порака од полицискиот оддел на Лоренс.

Ова е состанок на 14 септември 2022 година на Лоренс Алијансата за образование (LAE), државниот одбор за прием на јавните училишта Лоренс.

Учениците изведоа песни од МОАНА за враќање на наставниците и вработените за новата учебна година.

Учениците изведоа песни од ЕДНАШ НА ОВОЈ ОСТРОВ за враќање на наставниците и вработените за новата учебна година.

За скоро и.. настани

26 септември
Час за кафе од одделение PK-4 со началникот Париз
датум 26 септември 2022 година, понеделник 05: 30PM - 06: 30PM
27 септември
Одделение 5-8 Час за кафе со надзорникот Париз
27 септември 2022 година, вторник 05: 30PM - 06: 30PM
28 септември
Одделение 9-12 Час за кафе со надзорникот Париз
28 септември 2022 година, среда 05: 30PM - 06: 30PM

настанот календар