Бреен школски часови

Пре-К (АМ сесија) 7:50 - 10:35

Пре-К (ПМ сесија) 12:05 - 2:50

Вртић 7:50 - 2:50

 

Телефон

Фиксни (978) 975-5932

Факс (978) 722-8520

адреса

114 Осгоод Стреет

Лоренс, МА 01843

фацебоок: ЈохнБреенСцхоол

ИоуТубе: Бреен Сцхоол