Ngjarjet Tarbox

mbledhje me njerëz që mbajnë shenja me shkronja që shprehin tigër

Të premten, më 30 shtator, Tarbox pati asamblenë e tyre të parë TIGER të muajit. E gjithë shkolla u mblodh në palestër për të zbuluar se cilët ishin 15 tigrat. Një tigër i muajit duhet të demonstrojë punë ekipore, integritet, qëllime, ndjeshmëri dhe përgjegjësi. TIGRI që shqipton TIGER! Mezi presim muajin tjetër!

mësues të ulur në tavolinë

Mësuesit në Tarbox kanë punuar shumë për t'u përgatitur për studentët e tyre javën e ardhshme. Ata morën pjesë në një sfidë për ndërtimin e ekipit këtë mëngjes. Mezi presim të shohim të gjithë studentët tanë!

shenjë tarbox

Mirë se vini familjet Tarbox! Ne kemi punuar shumë duke u përgatitur për ardhjen tuaj në shkollë. Ju lutemi ejani pranë Shkollës Tarbox të Premten, më 26 Gusht nga ora 1:00-2:30. Ju do të jeni në gjendje të takoni mësuesin tuaj të ri dhe të shihni klasën tuaj! Ju presim me padurim të gjithëve! 

Ju lutemi vini re ndryshimet e orëve për vitin e ri shkollor, 7:50-2:50.