Kabineti Këshillimor i Arsimit Special

Ndërsa kalojmë në fazën tjetër të Zyrës sonë të re të Shërbimeve të Mbështetjes së Studentëve, anëtarët e distriktit shkollor lokal si dhe drejtuesit e prindërve janë ftuar të shërbejnë në një Kabinet Avokues për Arsimin Special. Më parë, distrikti i Shkollës Publike Lawrence krijoi një komitet drejtues për të shqyrtuar nevojat e studentëve që kalojnë në mundësi të shtuara për përfshirje. Ky komitet bëri punë të shkëlqyer dhe ndihmoi në lançimin e modeleve të qëndrueshme dhe në rritje të përsosmërisë së programit për studentët me Autizëm. Ndërsa vazhdojmë të shqyrtojmë vizionin tonë më të gjerë për mundësitë gjithëpërfshirëse, do të dëshironim të krijonim një Kabinet Avokimi për të na ndihmuar të drejtojmë përmirësimin e vazhdueshëm dhe komunikimin me komunitetin më të madh. Kabineti mezi pret të ndajë një përkufizim pune të zhvilluar së fundmi për Përfshirjen për Shkollat ​​Publike Lawrence.

Mbledhja e parë për Këshillin Këshillimor të Arsimit Special të sapokrijuar u mbajt të hënën, më 9 dhjetor.

Si pjesë e Axhendës Fillestare për Kabinetin Këshillimor të Arsimit Special, Shkollat ​​Publike Lawrence kanë zhvilluar një përkufizim për përfshirjen e nxënësve në shkollat ​​tona.