Ngjarjet Fillore të South Lawrence East

staf me studentë dhe pallto të reja

Cradles to Crayons u sollën studentëve tanë pallto të reja pikërisht në kohën e motit të ftohtë. Ju jemi mirënjohës për bujarinë tuaj. Gëzuar Ditën e Falënderimeve, Djepa për ngjyrat dhe të gjitha familjet tona.

Drejtori dhe nxënësit në drekë

Çfarë është dreka pa referime? Në South Lawrence East Elementary, 30 studentë çdo muaj fitojnë një drekë speciale me Principal Buterfield. Këta janë të gjithë studentë që tregojnë vazhdimisht sjellje të mirë dhe nuk marrin asnjë "referim" për mosrespektimin e rregullave. Rruga për të shkuar!

nxënës që mbajnë flamuj

Anëtarët e grupit pas shkollës së Klubit të Shkëmbimit South Lawrence East do t'i shpërndajnë këta flamuj të dhuruar për çdo nxënës në shkollën e tyre për nder të Ditës së Veteranëve. Faleminderit Klubit të Shkëmbimit të Lawrence dhe Andovers për sigurimin e flamujve.

mësues në skenë dhe nxënës të ulur në audiencë

Si pjesë e nisjes së Shkollave të Unifikuara, priti South Lawrence East Elementary 

një tubim për të promovuar përfshirjen.

Xhaxhai ulur me mbesën dhe nipin

Shkolla fillore e South Lawrence East organizoi një Natë Lojë më 27 tetor. Pasi hëngrën një darkë pica, familjet shijuan një sërë lojërash duke përfshirë Bingo, Dominoes, Connect Four dhe Uno.