Ngjarjet Rollins

studentët dhe miqtë me xhup të rinj

Miqtë tanë nga Kiwanis vijnë të na lexojnë çdo muaj, por sot ata surprizuan të gjithë studentët dhe stafin me këto xhup të mrekullueshëm! Ata thonë "Rollins Early Childhood Center" në pjesën e përparme dhe kanë logot e grupeve të mrekullueshme që i kanë dhuruar - Kiwanis dhe Bank of New England.

Faleminderit shumë miqve tanë z. Robert dhe z. Roberto dhe të gjithëve në Kiwanis dhe Bank of New England!

foto e studentëve dhe 2 të rriturve të veshur me xhaketa të reja dimërore

Faleminderit IANS Company për dhuratat tuaja të festës!

Studentët e Rollins u mblodhën për të festuar Olimpiadën Speciale dhe për të qenë një Shkollë Unifed Champion.

burrë i ulur në karrige duke mbajtur një libër përpara klasës së fëmijëve

Rollins mirëpritën Jeffrey Sanchez, ish-anëtar i Dhomës së Përfaqësuesve të Massachusetts nga viti 2003 deri në 2019, për të lexuar me ne në kremtimin e JUMPSTART READ FOR THE RECORD! Faleminderit z. Sanchez për ndarjen në ëndrrat tona.