Para-kopshti - Klasa e II-të

Math

ST Math
Lojërat e matematikës

Lexim

Ka mbi 100 libra që studentët mund t'i lexojnë ose t'u kenë lexuar Fëmijët e Akademisë Khan app.
Lexoni libra për ju dhe fëmijën tuaj në Storyline Online.

Shkencë

PreK - Kopshti
Scholastic Learn at Home - PreK-Kindergarten

Klasat 1 - Klasat 2
Scholastic Learn at Home - Klasa 1-2

Studimet Sociale

Shkrim/Bisedë

Gjërat për të shkruar ose diskutuar:

 • Shkruani dhe ilustroni një histori për dikë që ka një aventurë qesharake kur qëndron i sëmurë në shtëpi.
   

pasurim


Klasat 3 - 5

Math

ST Math
Lojërat e matematikës

Lexim

Ka mbi 100 libra që studentët mund t'i lexojnë ose t'u kenë lexuar Fëmijët e Akademisë Khan app.
Lexoni libra për ju dhe fëmijën tuaj në Storyline Online.

Shkencë

Scholastic Learn at Home - Klasat 3-5  Pesë ditë mësim përmes leximit, videove dhe lojërave. 

Studimet Sociale

Shkrim

Gjërat për të shkruar / kërkon:

 • Shkruani një histori aventure qesharake ose emocionuese për atë që ndodh kur shkolla mbyllet.
 • Për çfarë jeni të emocionuar apo të shqetësuar?
 • Shkruani një letër vetes 10 vjet në të ardhmen. Çfarë doni t'i tregoni vetes suaj të ardhshme?
   

pasurim


Klasat 6 - 8

Math

ST Math
Lojërat e matematikës

Arte gjuhesore

Burimet e CKLA Burimi i CKLA (fjalëkalimi → ELAtemphome2019)

Shkencë

Scholastic Learn at Home - Klasat 6-12  Pesë ditë mësim përmes leximit, videove dhe lojërave. 

Studimet Sociale

Shkrim

Gjërat për të shkruar / kërkon:

 • Për çfarë jeni të emocionuar apo të shqetësuar?
 • Shkruani një letër vetes 10 vjet në të ardhmen. Çfarë doni t'i tregoni vetes suaj të ardhshme?
 • Si mendoni se do të jetë ndryshe bota pas koronavirusit të ri?
 • Çfarë roli do të luanit? Njerëzit në shumë e shumë punë të ndryshme luajnë një rol në menaxhimin e këtij shpërthimi. Bëni një listë të punëve që mund të kontribuojnë në një zgjidhje dhe shkruani se cilën punë do të dëshironit dhe pse.
   

pasurim