Qendra e Prodhimit

Qendra e Prodhimit është një stacion printimi që operohet dhe menaxhohet nga Shkollat ​​Publike Lawrence për nevojat e tij të printimit në shtëpi. Kjo qendër ndodhet në kampusin e shkollës së mesme Lawrence. 

Qendra e Prodhimit
Titulli Emër Numri telefonit Email
Qendra e Prodhimit Melissa VanDerVeer (978) 975-2750 x68119 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Më poshtë është formulari i brendshëm për të vendosur një kërkesë printimi duke përdorur LPS Production Center për dokumente të mëdha dhe printime më të rastësishme të asortimenteve.