Oliver Middle Events

Familjet, klip

Shkolla e mesme Oliver mësuesit dhe stafi janë shumë të emocionuar për të mirëpritur studentët tanë. 

 

Uniforma shkollore, Këmisha, pantallona, ​​pantallona të shkurtra, funde

Verës po i vjen fundi shpejt. Këtu është politika uniforme e përditësuar e Oliver Middle School. 

shkumësa me ngjyra, shumëngjyrëshe

Familjet e shkollës së mesme Oliver, të enjten, më 18 gusht do të kemi një Ngjarja për zmadhimin e natës së shkollës

 

 

ikona e kalendarit

Ruani datën: Dita e parë e shkollës do të jetë e hënë, më 29 gusht 2022. Është kaq e rëndësishme që nxënësit ta fillojnë vitin shkollor fuqishëm dhe të ndjekin ditën e parë. 

 

Do të kemi një natë informuese në zmadhimin përpara ditës së parë të shkollës. Lidhja e regjistrimit do të jetë e disponueshme në gusht. Mos harroni të regjistroheni!