Ngjarjet e Akademisë Publike të Familjes Lawrence

studenti që mban lart vepra arti

Ky është Liam. Ai sapo mbushi 5 vjeç dhjetorin e kaluar. Liam është një student model që i pëlqen të punojë shumë për të arritur arritje të mëdha. Ai po lexon në nivelin e klasës së dytë dhe i pëlqen të bëjë matematikë mendore shumë më lart se niveli i klasës së tij. Kur erdhi te studenti ynë, Liami po luftonte me aftësitë e tij të shkëlqyera motorike. Shkrimi i tij ishte i përshtatshëm për moshën, por truri i tij ishte shumë përpara. Tani shkrimi i dorës së Liam është i mrekullueshëm. Ai është në gjendje të shkruajë fjali.

Ai është padyshim një nga shkollat ​​​​publike Lawrence më të mira. Jam i nderuar që jam mësuesi i parë që punoj me këtë mendje të re. Natyra ka bërë punën e saj tani edukata ka ardhur nga ne.

nxënës të ulur në rreth duke punuar me mësuesin e tyre

Në të gjithë shkollat ​​publike Lawrence, studentët janë kthyer. Para-K dhe Kopshti i Fëmijëve filluan menjëherë pas Ditës së Punës dhe nxënësit janë tashmë në klasë. Këtu në LFPA ne po bëjmë miq dhe po mësojmë rregullat e shkollës. Një vit të mbarë të gjithëve!

Foto e fëmijëve me mësuesin Patriots

Sot nxënësit tanë erdhën në shkollë të veshur me veshjet e tyre Patriots

 Duke nderuar fituesin e Super Bowl LIII "New England Patriots".