Ngjarjet Leahy

grup studentësh dhe stafi që marrin donacione

Studentët dhe stafi i Leahy dëshirojnë t'i dërgojnë një "Faleminderit" të madh Klubit Rotary dhe Target Methuen për dhurimin bujar të kapelave dhe dorezave për t'i mbajtur studentët tanë ngrohtë këtë dimër. 

Anëtarët e Klubit Rotary Sean Murphy dhe Ron Hil na sollën këtë pajisje të bukur e të re për dimër javën e kaluar. Ne e vlerësojmë një donacion kaq bujar!

studentët dhe stafi me donacione pallto

Shkolla Leahy mori qindra pallto të dhuruara nga Rotary Club në një donacion shumë bujar dhe në kohë. Këto pallto do të mbajnë shumë studentë të ngrohtë në mot të ftohtë. Faleminderit Rotary Club për këtë dhuratë të mirë.

nxënës që mbajnë vizatimin e shkollës së re të ardhshme

Ditë emocionuese në Shkollën Leahy këtë javë. Të gjithë të përfshirë në projektin për ndërtimin e një shkolle të re Leahy u mblodhën për t'i zyrtarizuar gjërat me nënshkrimin e kryetarit të bashkisë. Studentët do të kenë një objekt të ri modern brenda pak vitesh nga ndërtimi.

Urime dhe punë të mbarë!