LPS Lajme & Ngjarje

LPS Video

Kjo është loja e futbollit e Ditës së Falënderimeve 2022.

Studentja e Guilmette Middle Leilani Hernandez është fituesja e vendit të tretë në këtë konkurs matematikor.

Nxënësit diskutojnë vizionin për Shkollën e Lartë Ndërkombëtare Lawrence.

 

Më e fundit nga videoklubi në shkollën e mesme Arlington - prodhuar më 11-22-22.

Njihuni me anëtarët e rinj të Shoqërisë Kombëtare të Nderit të Shkollës së Lartë Lawrence.

Një pamje paraprake e Kupës së Botës me ekipin sportiv në shkollën e mesme Frost.

E ardhshme Ngjarje

4 Dhjetor
KLINIKA E VAKSINAVE - Shkolla Guilmette
data 4 dhjetor 2022, e diel 07: 00AM - 01: 30PM
6 Dhjetor
Mbledhja e Buxhetit të LAE
6 dhjetor 2022, e martë 01: 30PM - 02: 00PM
7 Dhjetor
Ora Virtuale e Kafes në Dhjetor me Superintendentin Paris
7 dhjetor 2022, e mërkurë 05: 30PM
9 Dhjetor
Aventurat e Tom Sawyer
9 dhjetor 2022, e premte 06: 00PM - 08: 00PM
10 Dhjetor
Aventurat e Tom Sawyer
10 dhjetor 2022, e shtunë 06: 00PM - 08: 00PM
20 Dhjetor
Koncerti Tarbox
20 dhjetor 2022, e martë 05: 00PM - 06: 00PM
21 Dhjetor
Shfaqja e Muzikës dhe Artit në Arlington
21 dhjetor 2022, e mërkurë 03: 30PM - 04: 30PM

ngjarje kalendar