Ngjarjet elementare Frost

logo e ngricave

Ngjarja e mirëseardhjes në kopshtin e fëmijëve

Kush: Të gjithë nxënësit dhe familjet e reja të kopshtit

Kur: E enjte, 25 gusht, ora 4-5

ku: Shkolla Frost në rrugën Hamlet 33

Çfarë: Koha jashtë për prezantime, aktivitete argëtuese dhe shkëmbim informacioni dhe më pas për të shkuar brenda në klasa dhe për të takuar mësuesit. Plus, të gjithë studentët do të marrin një çantë shpine falas dhe një libër të ri.