Ngjarjet e mesme të ngricave

studentë që bartin donacione

Çfarë mund të bëjnë 6 nxënës dhe një mësues? Ata mund të bëjnë një ndryshim të madh në jetën e të tjerëve. Grupi i Vajzave të Shkollës së Mesme Frost, i udhëhequr nga mësuesja e tyre Kaitlynne Carney, krijoi një listë dëshirash dhe frymëzoi komunitetin Frost për të dhuruar produkte tualeti dhe artikuj për kujdesin e foshnjave për familjet në Shtëpinë e YWCA FINA. Ky grup mësoi një mësim rreth kthimit në frymën e Ditës së Falënderimeve. Te lumte!

Klikoni këtu për një video rreth këtij projekti.

kompleksi i ngricave

Ju lutemi vizitoni Frost Middle për Konferencat Prindër-Mësues të hënën, më 24 tetorth. Stafi do të jetë i disponueshëm nga ora 3:15 deri në 6:30.

Prindërit do të marrin informacionin e hyrjes në Powerschool, raportet e studentëve/prindërve 2022 MCAS dhe rezultatet e matjeve të progresit akademik (hartë) të vjeshtës '22 në ELA, matematikë dhe shkencë.

Shpresojmë t'i shohim të gjithë atje!

foto e Shkollës Frost

Përshëndetje familjet e Frostit.

Kemi kënaqësinë t'ju shkruajmë sot me një palë përditësime të rëndësishme ndërtimi.

 

  • Siç mund ta dini, Frost i është nënshtruar një rinovimi të madh të sistemit HVAC që nga qershori i kaluar, i cili përfshin shtimin e ajrit të kondicionuar në të dy shkollat. Ky projekt pothuajse ka përfunduar dhe do të përfundojë me kohë për t'i mbajtur të gjithë studentët dhe stafin tonë të qetë kur të ngrohet moti.

 

  • Ne jemi gjithashtu të lumtur të konfirmojmë se Departamenti i Punëve Publike i Qytetit të Lawrence është në plan me procesin e tij vjetor të aktivizimit të sistemeve të ngrohjes së ndërtesave të shkollave. Kjo ndodh çdo vit në këtë kohë, dhe vapa e Frost do të jetë e ndezur kur shkolla të hapet këtë të hënë, më 17 tetor.

 

Shpresojmë që ky informacion të jetë i dobishëm dhe t'ju inkurajojmë të kontaktoni me pyetje në çdo kohë.

Ju faleminderit,

John Patterson
Kryesor
Shkolla e mesme Robert L. Frost

foto e shkollës së ngricave

Klikoni në lidhjen më poshtë për informacion rreth Festivalit tonë të Vjeshtës. 

 

files/users/dblouin/FallFestival.pdf

kompleksi i ngricave

 

Shkolla e mesme Robert L. Frost                                                                                     

Rruga Hamleti 33

Lawrence, Ma 01843

978-722-8810

John T. Patterson, drejtor i shkollës së mesme                                                             

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.                                                                              

 

Të dashur familje të shkollës së mesme Frost,

 

Në emër të të gjithë fakultetit të FRM-së, shpresojmë që ju dhe fëmijët tuaj të keni shijuar verën. Ne presim një vit tjetër shkollor të suksesshëm me disa anëtarë të rinj që i bashkohen familjes Frost, shumë prej të cilëve do të takoni në mundësitë tona të ardhshme të angazhimit në komunitet!

 

Ju lutemi mirëpresim Jennifer Sirois dhe Paul Flanigan në ekipin tim të administratës, secili si Ndihmës Drejtor. Znj. Sirois ka një Certifikatë të Studimit të Avancuar të Diplomuar (CAGS) në administratën e shkollës dhe përvojë disavjeçare si mësuese e edukimit special/lehtësuese/mentore e ekipit të vlerësimit. Z. Flanigan do të sjellë në pozicionin gati tridhjetë vjet praktikë në klasë si mësues i shkencës dhe njohuri praktike si administrator shkolle në shkollat ​​Frost dhe Wetherbee. Mezi pres të drejtoj Frost Falcons tonë përkrah tyre!

 

Ju lutemi referojuni faqes së internetit të FRM në faqen e internetit të LPS për të gjitha përditësimet, lajmet dhe shënimet. Përveç letrës së mirëseardhjes, do të gjeni FRM "Politika e pranueshme e veshjes" dhe lidhjet me kalendarin SY 22-'23, protokollet dhe masat mbrojtëse të LPS COVID, si dhe informacionin e kontaktit të shkollës. Ju mund të vini në zyrë për të marrë një listë të furnizimeve të nivelit të klasës.

 

studentë dita e parë e shkollës është e hënë, 29 gusht.  Detyrat e dhomës së shtëpisë do të jenë gati për ditën e parë, por mund të mos postohen paraprakisht. Një ditë e rregullt shkollore për studentët është 7:45 - 2:45 pasdite. Mbërritja në kohë në mëngjes do të thotë raportim në linjat jashtë dhomës së shtëpisë midis orës 7:30 dhe 7:40. Studentët fillojnë të hyjnë në ndërtesë në orën 7:40 të mëngjesit me mësime ditore në 8:00 të mëngjesit. Ju lutemi llogarisni trafikun gjatë mbërritjes në mëngjes.

 

Mëngjesi shërbehet çdo ditë nga ora 7:10-7:35.  Nxënësit nuk duhet të paraqiten në mjediset e shkollës para orës 7:10 të mëngjesit për qëllime sigurie. Nxënësit e shkollave të mesme largohen nga puna duke filluar nga ora 2:45 dhe të gjithë studentët duhet të merren deri në orën 3:00. Ju lutemi kontaktoni ndërlidhësen tonë me prindër, Diana FPerez, sa herë që fëmija juaj mungon nga shkolla për çfarëdo arsye. Linja direkte për në zyrat e infermierëve është 978-722-8804. 

 

Kalendari shkollor tregon ditët e lirimit të hershëm (11:30 SHKARKIM), çdo ditë të caktuar pa shkollë dhe javë pushimesh shkollore. Nëse fëmija juaj merr transport privat/autobus për kujdesin ditor pas pushimit nga puna, ju lutemi njoftoni menjëherë shkollën për të ndarë detyrat e transportit. Çdo nxënës i caktuar në një autobus do të vendoset në autobus në fund të ditës, përveç nëse shkolla njoftohet ne shkrim se janë bërë marrëveshje të tjera për marrje. 

Fëmija juaj do të sjellë një formular urgjence në shtëpi javën e ardhshme. Ju lutemi plotësoni atë të plotë dhe kthejeni sa më shpejt të jetë e mundur.  Është e rëndësishme që të kemi informacion të saktë dhe çdo kontakt të përditësuar në dosje.

 

Departamenti i Arsimit Fillor dhe të Mesëm në Massachusetts publikoi kalendarin MCAS për 2022-'23.  Ju lutemi shmangni planifikimin e pushimeve dhe/ose takimeve në ditët e shkollës gjatë javëve të MCAS.  Fëmija juaj do të marrë një manual studenti që përmban më shumë informacion.    

               

Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme dhe besimin tuaj në aftësinë tonë për t'u kujdesur për mirëqenien e fëmijëve tuaj. Si gjithmonë, ju lutemi kontaktoni zyrën time me pyetje ose shqetësime. Ju presim me 29 gusht!

 

John Patterson

Kryesor