Qendra e Burimeve Familjare

 

Misioni ynë

Qendra e Burimeve Familjare (FRC) siguron që studentët dhe familjet tona të kenë njohuri dhe akses më të madh në burimet thelbësore të komunitetit dhe shkollës për të adresuar sfidat sociale, akademike, shëndetësore dhe ekonomike.
 
Mësuesi Nxënës Ndihmues

departamentet

 

iniciativat

  • Fellowship Familjare Angazhimi
  • Ndërlidhjet e Angazhimit Familjar 
  • Këshilli i Partneritetit të Angazhimit Familjar (FEPC)
  • Instituti i Familjes Lawrence për Suksesin e Studentëve (LFISS)
  • Lawrence mëson!
  • Nisma për Familjet e Punës së Lawrence
  • Këshilli i Presidentëve

 

Orari i rregullt i punës

Vetëm me takim

  • E hënë - e premte, përveç të enjtes: 8:00 - 4:30
    Të enjten: 12:00 - 6:30

Regjistrimi i nxënësve për klasat PK-12

Për të regjistruar fëmijën tuaj ose për të marrë më shumë informacion mbi regjistrimin e studentëve, ju lutemi shikoni faqen e regjistrimit Këtu.