Bursa e Angazhimit Familjar në Shkollat ​​Publike Lawrence është një përvojë 30-orëshe mësimore dhe zhvillimi, e përhapur në tetë muaj, ku administratorët me bazë në shkollë, edukatorët dhe stafi tjetër përkatës angazhohen për të ndërtuar kapacitete për angazhim familjar me cilësi të lartë brenda komuniteteve të tyre shkollore në mënyrë që të të shfrytëzojë plotësisht fuqinë e partneriteteve autentike me familjet për të ndihmuar në arritjen e suksesit të studentëve.

 

Për më shumë informacion kontaktoni:

Nelson Butten 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

P: 978-975-5900 Ext. 25724