zonja skanon dokumente

Ku ta shkarkoj aplikacionin?


Udhëzime për skanimin e dokumenteve 

 1. Hapni aplikacionin (DocScanner)
 2. Kliko (+) mjet/buton në pjesën e poshtme majtas të ekranit 
 3. Zgjidhni opsionin Kamera për të bërë një foto të re ose për të përdorur opsionin Album për të përdorur një foto të ruajtur në albumin e telefonit tuaj
 4. Bëni fotografinë e dokumentit tuaj (*këshilla: përdorni një sfond të errët për të nxjerrë foton tuaj, kjo do ta ndihmojë kamerën të identifikojë kufijtë në dokument)  
 5. Përdorimi mjet për modifikimin e fotografive (* këshillë: e ngulitur brenda aplikacionit) për të rregulluar kufijtë e dokumentit 
 6. Ruani dokumentet tuaja dhe/ose ndajini 

Skanoni një dokument duke përdorur Notes në iPhone

 1. Hapni një shënim ose krijoni një shënim të ri.
 2. Trokitje e lehtë  , më pas prekni Skano Dokumentet.
 3. Vendoseni dokumentin tuaj në pamjen e kamerës në pajisjen tuaj.
 4. Nëse pajisja juaj është në modalitetin automatik, dokumenti juaj do të skanohet automatikisht. Nëse keni nevojë të regjistroni manualisht një skanim, prekni ose një nga butonat e volumit.
 5. Zvarritni qoshet për të rregulluar skanimin për t'iu përshtatur faqes, më pas prekni Keep Scan.
 6. Mund të shtoni skanime shtesë në dokument ose trokitni lehtë mbi Ruaj kur të keni mbaruar.