murale në stadium

Herën tjetër që do të jeni në stadiumin Memorial të Veteranëve, shikoni lart dhe shikoni muralin e ri. Imazhet janë për nder të Lancer grad Sgt. Johanny Rosario Pichardo i cili u vra gjatë detyrës aktive ushtarake.