Ngjarjet e rrethit

grup njerëzish në korridorin e shkollës

Shumë studentë të lumtur të shkollës Leahy përshëndetën Superintendentin e Përkohshëm Juan Rodriguez kur ai vizitoi shkollën së fundmi me kryetarin e bashkisë Lawrence Brian A. DePeña dhe përfaqësuesen e shtetit Estela Reyes. 

mundësit gjatë takimit

Lancer Wrestling është në një vit rindërtimi me shumicën e studentëve që luftojnë vetëm për vitin e parë ose të dytë. Ata humbën ndeshjen kundër Haverhill javën e kaluar, por mundësi i vitit të parë Jayden Reynoso kaloi distancën në një ndeshje JV pas takimit të Varsity. Dilni për të mbështetur ekipin në shtëpi të mërkurën, 1 janar në orën 18:6.

Klikoni këtu për fotot e mundjes.

 

foto dhe vepra artistike e studentit

Urime Heidi Cuevas, kjo e moshuar e LHS është artistja e radhës e javës! Përdorimi i shkëlqyeshëm i materialeve të ricikluara për të krijuar një model 3D të shtëpisë tuaj. Te lumte!

Klikoni këtu për më shumë studentë artistë.

nxënësi dhe arti me bojëra uji

Urime Iviss Castaneda nga shkolla Bruce, Artisti ynë i Javës! Kjo bojëra uji e bukur e titulluar "Self Reflection" sjell një prekje të këndshme ngjyrash në sezonin e dimrit.

Klikoni këtu për të parë më shumë vepra artistike të studentëve.

teksti që lexohet virtual tu voz këshilli

Ejani në mbledhjen e Këshillit të Tu Voz për të mësuar rreth disa përditësimeve të LPS.