Ngjarjet Breen

foto dyersh me dekorime festash

Shkolla Breen pati një konkurs dekorimi të dyerve për pushime.

Në foto këtu janë dera e infermieres Mary, dorashka Pre K,

Zonja Reigner që ata e quajnë renë dhe znj. Hannon K dera selfie.

nxënësit dhe mësuesi në klasë

Urime Klasës së Kopshtit të Znj. Eason, fituesit e konkursit tonë të derës së festave! Punë të mbarë dhe Gëzuar Festat për familjet tona të mrekullueshme!

fjalët Be Kind të shkruara në gardh

Sot të gjithë fëmijët e kopshtit në shkollën John Breen festuan Ditën Botërore të Mirësisë!

studentë të ulur në dysheme

Heidi Delucia lexoi Nigel dhe Hënën në klasën e saj të kopshtit Breen për Ditën e Read Across America.

stafi i shkollës dhe nxënësit me kostum

Studentët dhe stafi u argëtuan duke u veshur këtë Halloween në Shkollën Breen.