Mjetet e aksesit

nxënës furrtarë me bukë

23 2024 shkurt

Akademia e Përshpejtimit në Oliver Elementary

Nxënësit e klasës së pestë në Oliver Elementary kaluan javën duke udhëtuar pas në kohë në vitin 1912 për të hulumtuar dhe studiuar Lawrence Textile Mill Strike. Nëpërmjet leximit të Bukës dhe Trëndafilave gjithashtu dhe analizimit të burimeve parësore nga Biblioteka Publike dhe Parku Shtetëror i Trashëgimisë, studentët mësuan ndikimin që greva pati në komunitet. Si kulmim i mësimit të tyre, studentët shkruan rrëfime nga këndvështrime të ndryshme të grevës dhe bënë bukë.  Klikoni këtu për më shumë foto


23 2024 shkurt

Akademia e Përshpejtimit në Oliver Elementary

Nxënësit e klasës së pestë në Oliver Elementary kaluan javën duke udhëtuar pas në kohë në vitin 1912 për të...


21 2024 shkurt

Panairi i Tregtisë dhe Karrierës

Gear Up organizoi Panairin vjetor të Tregtisë dhe Karrierës për studentët në shkollën e mesme Lawrence. Tridhjetë...


21 2024 shkurt

Përditësimi i Oliver Construction shkurt 2024

Ekipi vazhdon të instalojë kornizën dhe mbështjellësin në anën lindore të shtesës së ndërtesës...


15 2024 shkurt

Vallja e dashur

Shkolla fillore South Lawrence East kërceu gjithë natën të premten, më 9 shkurt. Gëzuar...


14 2024 shkurt

Wetherbee 100 dita e shkollës

Nxënësit në kopshtin e fëmijëve në Wetherbee festojnë 100-vjetorin e shkollës.


Dalje
  • E diel
  • E hënë
  • E martë
  • E mërkurë
  • E enjte
  • E premte
  • E shtunë

Artisti i Javës

artwork

Frytet e punës suaj

Laps & Marker me ngjyra


foto studenti
 

Lianna Valdez Polanco

Shkolla e mesme Parthum


shikoni më shumë Artisti i Javës në Flickr i Shkollës Publike Lawrence

Logoja e Shkollave Publike të Lawrence

Zyra Qendrore

237 Essex Street, Lawrence, MA 01840
Numri telefonit 978-975-5900 faks 978-722-8544

         

Qendra e Burimeve Familjare

237 Essex Street. 4th Kati, Lawrence, MA 01840
Numri telefonit 978-975-5900 faks 978-722-8551